Verhuizing!

Alsof ik het afgelopen jaar nog niet vaak genoeg verhuisd ben… Dit keer niet naar een ander stenen blok met een dak erboven maar gewoon een ander URL’tje (mocht je toevallig een huis weten geschikt voor een vrouwmens, peuterpuber en 3 katten dit keer wel met gewoon normaal dak in omgeving Utrecht/Amersfoort geef dan even een gil!).
Gezien de statistieken van mijn blog op www.livelikefiek.blogspot.com en de korte ‘’cursus webdesign’’ van @TJsmid (zie twitter) werd het ook maar eens tijd voor een eigen plekje op het web! Dus vandaar dat je nu hier op www.specifieke.nl  bent.

Ik begin altijd vol enthousiasme ergens aan om het vervolgens niet af te maken. Deze blog is dus ook niet af. Ik snap er bar weinig van (zo ben ik laatst 2 dagen bezig geweest omdat het me niet lukte een nieuw bericht te plaatsen) en is nog lang niet hoe ik ‘m in m’n hoofd heb maar de basis staat zullen we maar zeggen. Hoe lang dat duurt is ook nog even de vraag (mij kennende… lang…).Feedback, tips en hulp zijn dus ook van harte welkom!

Alle blogs die ik schrijf zullen hier geplaatst worden. Ik heb er bewust voor gekozen niet alle oude blogs over te plaatsen maar enkele. Nieuwe start, nieuwe samenstelling dus lekker fris en fruitig. De serie Duifjes in Marokko (die ook hoognodig weer even bijgewerkt moet worden) en Consternatiebureau’s zijn een van de meest gelezen dus die hebben een apart kopje gekregen. Mocht je nog oudere schrijfsels willen lezen dan moet je nog snel even naar de oude blog want die gaat binnenkort offline!

Reacties zijn meer dan welkom!

Onder het kopje wie ben ik nog even de eervolle vermelding van mensen die mij in 3 woorden hebben voorgesteld!

 

 

Eén gedachte op “Verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *