Bovengemiddeld

‘’Pring pring pring!!’’
Mijn arm word bij elke kleine sprong een beetje verder uit de kom getrokken.
‘’ Mamma pring!’’
Ik kijk even naar beneden en moet lachen. Het ziet er wat gek uit. Springen kun je het niet noemen.
We lopen de Bruna in.

De Tijn2012 besluit dat midden in de winkel wel een geschikte plek is om te gaan zitten en de boel te observeren. Ik sta in de rij en er komt een bovengemiddeld mooie man aan.
Woeste stoppelbaard, kort haar, perfecte schoenen, geweldig gebit maar jammer genoeg een heuptasje. Ik sla mijn ogen neer. Jammer van dat heuptasje.
Hij begint tegen de Tijn2012 te kletsen. Mijn hart smelt. Wat een leuke man! Hij gaat door. Ondanks dat de Tijn2012 een ontzettende charmeur is met een voorliefde voor mannen blijft hij wat gereserveerd. Ik knipper nog wat met mijn ogen. Glimlach lieflijk en de bovengemiddeld mooie man kletst verder, geeft mij een knipoog en mijn hart maakt een sprongetje. De Tijn2012 is inmiddels tussen mijn benen onder mijn rokje gekropen. Ik sta wat ongemakkelijk.
‘’ Ja jongen, groot gelijk. Tussen mamma’s benen is de veiligste plek die er bestaat.’’ Zegt de boven gemiddeld mooie man tegen de Tijn2012. Daarna geeft hij me een brede glimlach met nog een knipoog waarvan ik week word.
‘’ Ja, terwijl ze daar op brute wijze en op een gruwelijk smerige manier uit komen, weg veilige plek zou je denken wanneer we spreken over scharen en heel veel bloed.’’ Komt er uit mijn mond.
De mond van de bovengemiddeld knappe man valt open. Gaat weer dicht en kijkt mij vol walging aan.
‘’Kom Tijn, mamma heeft haast. Spring maar gauw!’’

 

Roep ik terwijl we de winkel samen uitspringen, ik wat roder dan bovengemiddeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *