Wie ben ik?

Na 8 jaar wordt het toch eens tijd dit te gaan updaten…

komt nog!

Update een hele tijd verder:
Komt nog!

2 gedachten over “Wie ben ik?

  1. Winny Bos

    Hallo Fieke,
    ik heb jouw blogsite mogen ontvangen van jouw moeder Wies. Ik ben zoekende naar mensen die iets met schrijven hebben. Nou dat is wel duidelijk dat jij dat hebt. Ik wil ze graag beter leren kennen, te weten komen over wat ze met schrijven hebben, hoe ze zoeken als ze iets met schrijven of schrijfworkshops en mijn plan voor 2015 voorleggen. Dit interview gebruik ik voor de verdere ontwikkeling van Naar Hartenlust en de verbreding van mijn kennis over hoe anderen schrijven. Mijn vraag is of jou mag interviewen. NIeuwsgierig kijk ik uit naar je reactie.
    Creatieve schrijfgroet,
    Winny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *