Lieve Kerstman (verlanglijst)

20141027_190620Lieve Kerstman,

Voor mijn verlanglijstje voor Sinterklaas kon ik niks bedenken. Ik zei tegenmijn Paps dat dat een goed teken is aangezien ik dan blijkbaar niets nodig heb. Een gelukkig mens, kun je zeggen. Dat ben ik ook. Zeker. Ik prijs me rijk met een dak boven mijn hoofd, een geweldige zoon, een geweldige groep vrienden en een nieuwe baan. Maar nu de beste man Sinterklaas het land uit is, weet ik ineens van alles voor op mijn verlanglijstje. Dus probeer ik het maar bij u.

Het hoeft niet allemaal meteen (ok, de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik nu lieg). Misschien kunnen we het over heel 2015 trekken?

Om te beginnen wil ik graag: Wereldvrede.
Ik zeg dit om niet te hebberig over te komen en ik wens anderen ook wat. Ik wens het echt. Echter ik kom niet uit een ei en weet dat dit dikke bullshit is. Maar ach, een mens moet ambitieus zijn, toch?
Ik zou graag een eigen dak boven mijn hoofd willen hebben. Hoewel het reuze knus en gezellig is bij Paps&Mams mis ik een eigen plek. Een plek waar ik samen en alleen kan gaan en staan waar ik wil. Een huis wat ik naar mijn eigen smaak kan inrichten en wat me de mogelijkheid geeft te bouwen naar een toekomst ( en ook een plek waar er geen commentaar wordt geleverd over de lengte van mijn rokje).
Schoenen staan ook altijd hoog. Mijn mening is dat je nooit genoeg schoenen kunt hebben (moet dat huis wel een beetje ruimte hebben, anders passen al die schoenen er niet in, snap je?). Net als kaas. Kaas maakt alles beter. Voor de Tijn2012 wil ik graag een goede school. Dit zorgt namelijk voor slapeloze nachten. Aangezien ik nog steeds geen eigen huis heeft weet ik niet goed waar ik me moet inschrijven. Ik ben wel vaker van het laatste moment maar dit soort dingen ben ik liever voor. Het zou ook erg fijn zijn als hij in 1 klap zindelijk wordt. Die poep ben ik nog steeds niet aan gewend.
Nu de Tijn2012 bijna 3 jaar is kan ik me niet meer verschuilen achter zwangerschapsvet. Ik wil graag een strakke buik en kont. Waar ik niet voor hoef te sporten, ik houd namelijk nog steeds niet van sporten. Zeker niet van squads. Daar krijg ik enorme spierpijn van. Helaas kunt u hier niet over mee praten gezien die dikke vette pens. Misschien kunt u eens met zo’n leuk kersthuppeltje praten? Die snappen vast wel wat ik bedoel. Ook wil ik graag een goede wing weten te zetten met eyeliner. Dat wegpoetsen van de pandaberenlook kost best veel tijd. In combinatie met die nieuwe baan is dat een beetje lastig. Ik heb ‘s ochtends namelijk wel eens last van een haperende motor.
Ik ben bijna twee jaar vrijgezel. Ik begin een klein beetje over mijn mannenfobie heen te komen. Dus een leuke man mag ook best. Het liefst eentje die niet gebonden is (alles kan kapot maar dat begin ik een beetje zat te worden, vooral dat niet alles kapot gaat, ook al kan het. Theoretisch). Ook eentje met een leuk stel hersens. In zijn hoofd. Niet in zijn piemel. Eentje die ook echt tegen pittige en directe vrouwen kan (niet eentje die zegt dat graag te willen en dan uiteindelijk als lulkoek verkoopt dat ik toch iets té direct ben). Een man die niet bang is voor vrouwen en contact. En zelf dat initiatief neemt. Een goed uiterlijk vind ik ook wel leuk maar is geen vereiste. Graag ook een die niet vrouwenschuw of kinderschuw is. Dat laatste is ook wel handig. Weet ik uit ervaring. Hij krijgt namelijk niet alleen een geweldige leuke en lieve (ja, ook dat ben ik, soms..) vrouw maar ook een kind wat wel eens rondhobbelt. En humor moet ‘ie ook hebben.

Bij nader inzien…we strepen de leuke man even door. Ik krijg er op voorhand al helemaal de kriebels van nu ik dit schrijf.  Gezien mijn wensen (lees: eisen) lijst is  een rijke bejaarde die binnen een aantal maanden het loodje legt, ook wel goed.
Voor Dropje wens ik ook wat kilo’s eraf. Het begint een beetje zwaar te worden als je haar optilt met al dat poezenvet. Voor Flo wens ik zoveel muizen zodat ze helemaal gek wordt.

Mijn grootste wens: dat ik zo gelukkig blijf als dat ik nu ben en net zo spontaan en naïef . Naïviteit is namelijk soms best handig.

Het zou top zijn als u dit voor elkaar krijgt. Zo niet, vecht ik er zelf wel weer verder voor.

Een dikke kus ook voor Rudolf.

Liefs, Fiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *