Harige poezen, trilfuncties en mis-interpretaties

Ik flap er wel vaker dingen uit die niet altijd even handig zijn. Zaken die net even anders worden geïnterpreteerd dan ik ze in mijn naïviteit bedoelde. Vaak beperkt zich dit tot de stomende WhatsApp groepen met als gevolg een hard gebulder gelach (met de typ dan). Soms als ik een drankje op heb (voordeel is dat ik het de volgende dag vaak niet meer weet). Of op Twitter.

Na een Twitter stilte van een aantal maanden gooi ik de afgelopen dagen soms weer eens even even wat de wereld in. Compleet nutteloos, niet interessant maar soms gewoon lekker om ook eens wat te roepen. Daarom vind ik Twitter ook zo leuk.

screenshot twitter

 

Mijn DM stroomt vol en ik lees mijn bericht terug.

Het ging écht over mijn harige poes, die klinkt als de trilfunctie van een ’telefoon’ , waardoor ik me elke keer rot schrik en op spring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *