Adam VS Eva

schermInmiddels zit ik alweer een week thuis voor een – uit de kluiten gewassen- ‘vakantie’. Tijd om dingen op orde te stellen en vooral tot rust te komen. Ik zelf heb daar van gemaakt dat ik ook vooral wil genieten en dingen wil doen waar ik van geniet en waar ik energie van krijg.

Nou, van op de bank hangen met een telefoon aan je hand geplakt te Twitteren, Tinderen, Happn’ en Facebooken krijg je dus geen energie. Wel een getrainde duim, dat dan weer wel.

Door een eyeopener door één van mijn Tinder dates (blogje al gelezen? Love at first Swipe) Swipe ik Tinder voorlopig even aan de kant. He-le-maal klaar mee. Mijn duim begon alweer afkick verschijnselen te krijgen, want ja. Social Media verslaafd he.

Goed, ondanks mijn bank gehang en veel bij slapen ook last van Twitter diarree dus. Simpele afleiding waar ik vooral even niet hoef na te denken over dingen waar ik eigenlijk over na zou moeten denken. Ik werk oude volg lijsten bij en creëer nieuwe volg lijsten. Ik doe een hoop nieuwe volg verzoeken en kom hele leuke nieuwe mensen tegen, die niet de focus hebben op daten, afspreken of andere -niet verantwoorde- verzoeken.

Veel nieuwe blogs van anderen lezen, netwerken (jaja dat kan ook via Twitter), slap ouwehoeren en schrijven. Dat is wat ik nu het liefst doe. Naast hele einden wandelen. Met een rustig weekend zonder de Tijn2012 (hoera voor de vader van de Tijn2012 en de vriendin-van-de-vader-van-de-Tijn2012 die hem wat weekenden extra nemen zodat ik kan bijtanken) heb ik eindelijk de rust om weer wat dingen op papier te zetten.

strand

Na een ochtendje Twitteren, koffie drinken en keuvelen douche ik me snel. Met een bomvol hoofd met ideeën voor nieuwe blogjes en mijn droom achterna jagen (daarover binnen kort ook meer!) installeer ik me op de werk kamer van Mam en lees nog even snel mijn Tweets door voor ik een middagje wil gaan schrijven. tim1

Ik stuit op de tweet van @Tim0781. Mijn kersverse volger die ook nog de moeite neemt af en toe te reageren. Hij is dus gepromoveerd naar mijn keiharde-niet-te-missen-diehard-twitteraars. Ik lees zijn gastblog (hier te lezen) en word gegrepen door de manier van schrijven.  Ik retweet en reageer.

Omdat ik niet vies ben van nieuwe ideeën en nieuwe mensen besluiten we samen een blog te schrijven. Stellingen, vragen, gedachten en andere zaken die aan het licht komen. De ideeën van mannen en vrouwen.

Let wel; wij kennen elkaar niet, ik heb 1 foto van hem gezien die zijn ava op twitter is (waarvan ik niet eens weet of hij het überhaupt zelf is). Daarnaast volg ik hem pas een paar dagen en heb ik nog geen uitgebreid onderzoek kunnen doen. Dus een gouden kans om een wildvreemde man eens flink aan de tand te voelen.
tim
In ons DM gesprek vliegen de cliché’s en onderwerpen al over tafel. Ik moet aftrappen met een stelling. Dus dames, nog leuke onderwerpen die besproken moeten worden?

 

(inmiddels weet ik dat de meneer op de foto iemand anders is 😉 )

2 gedachten over “Adam VS Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *